Lancering Fair Flora

8 februari 2018

Op 7 februari 2018 is het nieuwe bloemen- en plantenlabel Fair Flora gelanceerd. Dit gebeurde tijdens de Garden Retail Experience in Nieuwegein. Dit plantenlabel biedt transparantie in de footprint van de producten die verkochten worden onder dit label. Op dit moment zijn er acht kwekerijen bij aangesloten, waaronder ook wij als Reijm Nieuwerkerk.

Naast het stellen van voorwaarden aan de producten die onder het label verkocht worden, om te zorgen dat het een zo eerlijk en duurzame mogelijke productie is, draagt elke verkochte plant ook nog bij aan een goed doel. Er zijn zeven vrouwen die staan voor Fair Flora en elke vrouw heeft een goed doel uitgekozen. Elke goede doel helpt mee om minimaal één millenniumdoelstelling te kunnen voldoen. Als een plant via de webshop verkocht wordt, kan men zelf kiezen naar welk goede doel een deel van hun aankoopprijs heengaat. Het aandeel van de verkochte producten dat niet via de webshop gaat, wordt gelijk verdeeld over de zeven goede doelen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer en emailadres kunt u onderaan deze pagina vinden. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Fair Flora. Deze is te vinden op de pagina Verkoop.

Naar het laatste nieuws