Onze verkoopkanalen

De verkoop van onze producten kan rechtstreeks via ons, maar we verkopen ook onze planten en bloemen via verschillende verkoopkanalen. Ook verkopen wij onze planten onder verschillende labels. Informatie over onze verkooppunten kunt u hieronder vinden.

Directe verkoop Verkoopkanalen voor Gerbera's Verkoopkanalen voor Potplanten

Pim Vente Reijm Nieuwerkerk Verkoop

Directe verkoop

Onze planten en bloemen zijn ook rechtstreeks bij ons te koop. U heeft dan rechtstreeks persoonlijk contact met Pim en Arina. Zij helpen je graag verder. Ze zijn te bereiken door te mailen naar verkoop@reijm-nieuwerkerk.nl of te bellen naar 0180 324062.Verkoopkanalen voor Gerbera's


Op onderstaande verkoopkanalen kunt u onze Gerbera's kopen. Natuurlijk kunt ook direct bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Summit

Summit is een coöperatie van verschillende kwekers met mini gerbera’s en grootbloemig gerbera’s. De totale productie op ca. 50 ha zorgt ervoor dat wij gezamenlijk aan grote aanvragen kunnen voldoen. Sinds 1 januari 2019 is dit samenwerkingsverband overgegaan in een coöperatie. Doel van de coöperatie is om de samenwerking tussen de leden te intensiveren en klaar te zijn voor de toekomst en voor onze klanten! Het samenwerkingsverband heeft draagkracht omdat wij allen dezelfde visie hebben met betrekking tot de afzet.

Lees meer
Hoekhuis Logo

Hoekhuis Bloemgroep

Onze inkoopservice biedt u een complete inkoop!

  • Gerbera Diamond assortiment
  • Gerbera FlowerRacket assortiment
  • Professionele klok inkoop

Lees meerVerkoopkanalen voor potplanten

Op onderstaande verkoopkanalen kunt u onze potplanten kopen. Natuurlijk kunt ook direct bij ons bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.