Lees hieronder de laatste updates over onze kwekerij

Binnen een kwekerij is er elke dag wel wat te beleven. Nieuwe planten die aankomen, een grote bestelling, een nieuw label waaronder we onze planten verkopen, etc. We willen jou graag meenemen in het reilen en zeilen van onze kwekerij en daarom kan je hieronder de laatste nieuwtjes lezen.

Summit Gerbera Focus on Gerbera

Focus on Gerbera is vanaf 1 januari 2019 een coöperatie met een nieuwe naam Summit Gerbera.

'Met het oog op de toekomst zien we als individuele telers meer kansen en mogelijkheden wanneer wij onze krachten bundelen', zegt voorzitter Jaré Reijm van Summit Gerbera.

Lees meer over Summit
Kerstboom erin Kamerplant Eruit

Ook zo'n leeg huis nu de kerstboom weg is?

Altijd als de kerstboom het huis uit gaat, is het weer wennen aan de lege plek. Een kamerplant kan deze lege plek goed opvangen!

Lees er hier meer over
Kerst 2018 Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen

Namens het hele team wensen wij u fijne kerstdagen en een bloeiend nieuwjaar!

Lees er hier meer over
Pacheco Lemon Lime boot Farm

Onze Lemon Lime vervoeren wij nu ook met de boot

De stekken van de Dracaena Lemon Lime is tegenwoordig dankzij nieuwe technieken per boot te transporten vanuit Costa Rica. Dit deden wij eerst per vliegtuig en nu dus met de boot. Dit scheelt enorm in onze footprint en kosten.

Lees er hier meer over
taupe kleur pot Dracaena

Onze herkenbare witte potten worden taupe!

We staan voor een grote verandering. Na ruim 20 jaar nemen we afscheid van de herkenbare witte plantenpotten. Vanaf deze zomer schakelen we over op potten in de kleur taupe. De eerste planten met de taupe potten zijn al verkocht!

Lees er hier meer over
Basisschool De Fontein Ter Aar

Reijm Nieuwerkerk verbetert de leefomgeving van basisschool leerlingen in Ter Aar

Drie plantenkwekers, waaronder Reijm Nieuwerkerk, hebben groene planten geschonken aan de basisschool De Fontein in Ter Aar.

Lees meer
Fair Flora

Lancering Fair Flora

Op 7 februari 2018 is het nieuwe bloemen- en plantenlabel Fair Flora gelanceerd. Dit gebeurde tijdens de Garden Retail Experience in Nieuwegein. Dit plantenlabel biedt transparantie in de footprint van de producten die verkochten worden onder dit label. Op dit moment zijn er acht kwekerijen bij aangesloten, waaronder ook wij als Reijm Nieuwerkerk.

Lees meer