Lees hieronder de laatste updates over onze kwekerij

Binnen een kwekerij is er elke dag wel wat te beleven. Nieuwe planten die aankomen, een grote bestelling, een nieuw label waaronder we onze planten verkopen, etc. We willen jou graag meenemen in het reilen en zeilen van onze kwekerij en daarom kan je hieronder de laatste nieuwtjes lezen.

Aanvoernummer Potplanten RN

Onze planten krijgen een eigen aanvoernummer!

anaf het najaar 2020 zullen wij onze potplanten onder een eigen aanvoernummer verkopen. Onze Gerbera's zullen we blijven verkopen onder naam van Summit Gerbera.

Klik hier voor het aanvoernummer
Summit Gerbera Focus on Gerbera

Focus on Gerbera is vanaf 1 januari 2019 een coöperatie met een nieuwe naam Summit Gerbera.

'Met het oog op de toekomst zien we als individuele telers meer kansen en mogelijkheden wanneer wij onze krachten bundelen', zegt voorzitter Jaré Reijm van Summit Gerbera.

Lees meer over Summit
Focus on Gerbera samenwerking cooperatie

Your focus determines your future!

Het is tijd voor verandering, tijd voor een nieuwe stap. Een stap die ervoor zorgt dat we als Reijm Nieuwerkerk beter kunnen inspelen op de markt, beter kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten en klaar zijn voor de toekomst.

Lees meer
Kas Nieuwe Gerbera soorten planten

Nieuwe teelt voor 2018 in productie

Een deel van onze teelt is de afgelopen tijd gewisseld en we hebben de soorten nu in productie!

Lees meer
Kas Nieuwe Gerbera soorten planten

Nieuwe Gerbera soorten

Een deel van onze teelt is de afgelopen tijd gewisseld. Vanaf week 33 zijn we hiermee in productie en dan hebben we onder andere ook een paar nieuwe soorten. Lees snel verder om te weten welke nieuwe soorten wij dan kunnen leveren.

Naar de nieuwe soorten
Kom in de Kas

Kom in de Kas

Afgelopen april deed Reijm Nieuwerkerk voor de tweede keer mee aan Kom in de Kas. Met Kom in de Kas stellen kwekers hun deuren open voor publiek, zodat men kan kijken wat er in een kas gebeurt. Dit was een groot succes! Kijk hier voor meer foto's en informatie.

Naar de foto's
Costa Rica Bergen Farm

De Dracaena in Costa Rica

De Dracaena importeren wij uit uit meerdere landen in Latijns Amerika, waaronder Costa Rica. Onze leveranciers hebben wij geselecteerd op basis van de kwaliteit van de planten die ze kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Kom hier meer te weten over hoe onze planten in Costa Rica groeien door middel van een filmpje

Naar het filmpje